bebeshka-kolichka-kinderkraft-grande-2020-cherna
bebeshka-kolichka-kinderkraft-grande-2020-cherna (1)bebeshka-kolichka-kinderkraft-grande-2020-cherna (2)bebeshka-kolichka-kinderkraft-grande-2020-cherna (3)bebeshka-kolichka-kinderkraft-grande-2020-cherna (9)bebeshka-kolichka-kinderkraft-grande-2020-chervena (1)bebeshka-kolichka-kinderkraft-grande-2020-chervena (2)bebeshka-kolichka-kinderkraft-grande-2020-chervenabebeshka-kolichka-kinderkraft-grande-2020-siva (1)bebeshka-kolichka-kinderkraft-grande-2020-siva (2)bebeshka-kolichka-kinderkraft-grande-2020-siva (3)bebeshka-kolichka-kinderkraft-grande-2020-siva (4)bebeshka-kolichka-kinderkraft-grande-2020-siva (5)bebeshka-kolichka-kinderkraft-grande-2020-siva (6)bebeshka-kolichka-kinderkraft-grande-2020-siva (7)bebeshka-kolichka-kinderkraft-grande-2020-siva (8)bebeshka-kolichka-kinderkraft-grande-2020-siva (9)bebeshka-kolichka-kinderkraft-grande-2020-siva (10)bebeshka-kolichka-kinderkraft-grande-2020-siva (11)bebeshka-kolichka-kinderkraft-grande-2020-siva (12)bebeshka-kolichka-kinderkraft-grande-2020-siva (13)bebeshka-kolichka-kinderkraft-grande-2020-siva (14)

Бебешка количка KinderKraft Grande 2020 Черна, Сива или Червена – Различни цветове

349.00лв.

Изчисти

Информация

Спецификации:

 • Марка: Kinderkraft
 • Модел: GRANDE 2020
 • Тегло: 9,9 kg
 • Размери:
 • Разгъната: дължина – 95 см, височина – 100 см, ширина – 57 см
 • Сгъната: дължина – 83 см, ширина – 57 см, височина – 27см
 • Разстоянието между колелата: отзад – 57 см, отпред – 33 см
 • Диаметър на колелата: отпред – 17 см, отзад – 25 см
 • Тегло на детето: 15 кг
 • Натоварване на кошницата: 2 кг
 • Седалка: ширина – 34 см, дълбочина – 21 см
 • Облегалка: височина – 47 см, ширина – 34 см
 • стандарти:
  EN 1888
 • В комплекта: държач за чаша, дъждобран и покривало за крачета

Описание

Количка с окчаване на 4-те колела

По-новата версия на емблематичния GRANDE е предложение, изискано във всеки детайл, стилно и безопасно. Големите, гумени и устойчиви на пробиване колела осигуряват още по-голям комфорт, а благодарение на окачването е идеален за дори най-трудния терен.

Премиум задни колела за по-труден терен

Големите гумени колела са устойчиви на износване, устойчиви на пробиви и осигуряват добро сцепление при труден терен. В същото време те са по-леки от пневматичните колела.

Подобрено окачване на 4 колела

Намалява ударите, осигурява по-голяма стабилност и комфорт на количката. Големите гумени задни колела могат да се справят с високи бордюри и неравномерни повърхности.

Дълбоко сгъваем сенник

Предпазва детето от слънцето и вятъра. Той има естетичен цип, който ви позволява да скриете излишния материал в сгъната качулка.

Лесен за манипулации сенник

Предпазва детето от слънцето и вятъра. Той има естетичен цип, който ви позволява да скриете излишния материал в сгъната качулка.

Лесно се сгъва и разгъва

Сгъваемият механизъм е изключително лесен за работа – с помощта на бутоните в дръжката. Тя ви позволява да сгъвате и разгъвате количката с едно движение.

Автоматично заключване

Автоматично заключване предотвратява разгъването на количката по време на транспортиране.

Централна спирачка

Правилно оформеният педал на спирачката може лесно да се заключва и отключва, независимо от вида на обувките. Със спирачката в средата на оста, не е нужно да се притеснявате, че случайно ще я настъпите по време на разходка.

Практични аксесоари

Поставка за чаша ще ви позволи да вземете кафето си със себе си. Дъждовата покривка и обувката за крачета ще поддържат вашето бебе удобно при дъжд и студ.

Заключване срещу сгъване

Механизмът в дръжката предпазва количката от сгъване при неочаквана ситуация (например при игра или шофиране по неравен терен).

5-точков обезопасителен колан

Предпазните колани са адаптивни дори за новородени. Когато малкото порасне, можете да ги коригирате. След като се замърсят, можете да миете предпазните колани и подложките в пералнята.

Безкрайно регулируема облегалка

Облегалката може да се спуска плавно до легнало положение, без да се събужда малко дете. Вие решавате ъгъла на неговия наклон, така че да е удобно на детето.

Регулируема поставка за крачета

4-позиционното регулиране на стъпалото осигурява комфорт на детето в седнало и легнало положение.

Просторна седалка

Широката, дълбока и правилно профилирана седалка ще даде на вашето дете пространство да спи, играе и наблюдава света по време на всяка разходка.

Визьор в сенника

Заключващ се прозорец позволява постоянен визуален контакт с детето и осигурява допълнителна вентилация.

Просторна товарна кошница

Голям и просторен багажник с товароносимост до 2 кг ще ви позволи удобно да транспортирате необходимите аксесоари.

Дръжка, покрита с еко кожа

Покритието от еко кожа е елегантно, практично и удобно. Лесно се почиства и е удобно за използване.

Джоб за аксесоари

Благодарение на това винаги можете да имате най-важното, като телефон или носни кърпички.

Леки предни колела

Предните колела, направени от EVA пяна, с повишена плътност, за да ги направят по-трайни, са изключително леки и устойчиви на пробиви.

Полиестер

Лесен за почистване, траен, устойчив на абразия

3.png

Стомана

Осигурява стабилна и устойчива конструкция

2.png

Гума

Устойчив, висококачествен каучук, непроницаем и устойчив на абразия

4.png