detska-kolichka-cosatto-woosh-2-spectroluxe-bb
detska-kolichka-cosatto-woosh-2-spaceman-bb (2)detska-kolichka-cosatto-woosh-2-spaceman-bb (3)detska-kolichka-cosatto-woosh-2-spaceman-bb (4)detska-kolichka-cosatto-woosh-2-spaceman-bb (5)detska-kolichka-cosatto-woosh-2-spaceman-bbdetska-kolichka-cosatto-woosh-2-fika-forest-bb (1)detska-kolichka-cosatto-woosh-2-fika-forest-bb (3)detska-kolichka-cosatto-woosh-2-fika-forest-bb (4)detska-kolichka-cosatto-woosh-2-fika-forest-bb (5)detska-kolichka-cosatto-woosh-2-fika-forest-bbdetska-kolichka-cosatto-woosh-2-sea-monsters-bb (2)detska-kolichka-cosatto-woosh-2-sea-monsters-bb (3)detska-kolichka-cosatto-woosh-2-sea-monsters-bb (4)detska-kolichka-cosatto-woosh-2-sea-monsters-bb (5)detska-kolichka-cosatto-woosh-2-sea-monsters-bbdetska-kolichka-cosatto-woosh-2-spaceman-bb (2)detska-kolichka-cosatto-woosh-2-spaceman-bb (3)detska-kolichka-cosatto-woosh-2-spaceman-bb (4)detska-kolichka-cosatto-woosh-2-spaceman-bb (5)detska-kolichka-cosatto-woosh-2-spaceman-bb (6)detska-kolichka-cosatto-woosh-2-spaceman-bbdetska-kolichka-cosatto-woosh-2-dragon-kingdom-bb (2)detska-kolichka-cosatto-woosh-2-dragon-kingdom-bb (3)detska-kolichka-cosatto-woosh-2-dragon-kingdom-bb (4)detska-kolichka-cosatto-woosh-2-dragon-kingdom-bb (5)detska-kolichka-cosatto-woosh-2-dragon-kingdom-bbdetska-kolichka-cosatto-woosh-2-spectroluxe-bb (2)detska-kolichka-cosatto-woosh-2-spectroluxe-bb (3)detska-kolichka-cosatto-woosh-2-spectroluxe-bbdetska-kolichka-cosatto-woosh-2-bunny-buddy-bb (1) – Copydetska-kolichka-cosatto-woosh-2-bunny-buddy-bb (3) – Copydetska-kolichka-cosatto-woosh-2-bunny-buddy-bb (4) – Copydetska-kolichka-cosatto-woosh-2-bunny-buddy-bb (5) – Copy

Детска количка Cosatto Woosh 2 – Оранжева, Сива, Синя, Розова или Шарена – Различни Цветове

499.00лв.

Изчисти

Информация

Πoпитaйтe ни зa oтcтъпĸa пpи пoĸyпĸa нa ĸoличĸa и лeглo нa аrbоr_bg@аbv.bg!

 

  • Подходяща от раждането до 25 кг. Позволява на вашето дете да я използва още по-дълго.
  • Лека, здрава алуминиева рамка.
  • От раждането.
  • Лека водоустойчива материя Ripstop на седалката
  • Вълшебно звънче

Описание

От раждането до 25кг

Новият Cosatto Woosh 2 е компактен, лесен за използване детски стол с големи решения. Подходящо от раждането до 25 кг, здравото шаси позволява на вашето дете да го използва още по-дълго.

Лъскав и спортен

Сгънете новата детска количка Woosh с една ръка в малък компактен пакет. С много място за съхранение и чудесна за живота в града, Woosh е ултра лек и готов за всичко и тежи само 6 кг. Със заключващи се предни въртящи колела, всестранно окачване и нова защитна преграда за допълнителна сигурност, нищо не може да се изпречи на вашия Woosh 2.

Улеснява живота

Woosh 2 има компактен размер на сгъване, позволяващ лесно транспортиране. С просторна седалка и кошница, регулируема опора за телета за малки крака и изцяло нов прозорец за гледане, за да поддържате раздели на вашия дребен пътник, Woosh 2 улеснява живота. Съобщи за пристигането си с вълшебната камбана.

Устойчивост във всякакви условия

Тази детска количка Cosatto е изработена с луксозни текстилни материи за борба с всички метеорологични условия. Woosh 2 се предлага с оригинален дъждобран Cosatto, сенник UPF100 + с двойна дължина, за да предпазва от слънчевите лъчи. Woosh 2 е на мисия да защити детето Ви от палавото време.

Умни неща. Щастливи бебета.

Подобно на своя предшественик, Woosh 2 е изработен със скрити екстри и известните принтове на Cosatto, които децата обичат. В тестовете 8 от 10 деца избраха Cosatto. Новата количка Woosh наистина ще разпали въображението им.

Количката Cosatto Woosh 2 се предлага с водеща в индустрията 3 години гаранция за вашето спокойствие.