arbor_linea01
PREMIUM_DEKORI.lineaSTANDARTNI_DEKORI1arbor_linea03arbor_linea0232

Кухня Линеа

Информация

 

 

Описание

“Линеа” е функционална кухня, която ще впечатли всяка домакиня, която търси комфорт и удобство при готвенето.  Стилът на кухнята е ретро скандинавски, комбинация от пастелни цветове и естествен дървесен фурнир. Дървесните вратички могат да бъдат плоски или с тесни летвички. Кухня “Линеа” разполага също така със съвременни и удобни механизми, които осигуряват плавно и лесно затваряне на врати и чекмеджета.

Кухня “Линеа” се предлага в две ценови категории – Премиум и Стандарт, за да отговори на нуждите и предпочитанията на различните домакини. Въпреки че и двете категории предлагат същия модерен дизайн и удобства, като възможност за вграждане на уреди и удобни механизми, Премиум версията може да предложи по-висококачествени материали и по-изискани детайли, които ще осигурят още по-елегантен и луксозен вид на кухнята. Стандартната версия също е качествена и удобна кухня, която може да бъде избрана от клиентите, които търсят една съвременна и функционална кухня на по-достъпна цена.

Премиум Материали и Обков

 • За вратичките и видимите панели

Фурнирован Мдф Дъб – с летвички или без. Плоскоста се лакира и може да бъде в натуралния си вид или в цвят Тъмен Орех. Фурнирното покритие е естествено и вратичките са неразличими от истинско дърво.
МДФ Supramat материалът на марката AGT, използван за изработка на монохромните вратички, предлага висока устойчивост на надраскване. Притежава и  Anti-fingerprint покритие, което има за цел да предпази повърхността от отпечатъци от пръсти. Има копринено усещане при допир. Плоскостта е с еднакво двустранно покритие.

 • За корпуса

Корпусът се изработва от пдч 18мм, в следните декори: бяло или кашмир

 • Основен обков
 1. Панти Blum  Clip top с плавно затваряне.
 2. Чекмеджета с дървени страници Blum Tandem пълно отваряне и плавно затваряне
 3. Чекмеджета с метални страници Blum Legrabox пълно отваряне и плавно затваряне
 4. Дръжки алуминий, бели ,черни,  и др.
 5. Може да се добавят различни механизми, за бутилки, за ъглови шкафове и др.
 6. Лед ленти

Стандарт Материали и Обков

 • За вратичките и видимите панели

Използваме ламинирано пдч от фирмите Кроношпан, Роси, Орма, Илдъз. Ламинатът може да имитира дървесни текстури и монохромни цветове, с гланцово или матово покритие. Декорите на панелите са много разнообразни, като се предлагат в различни цветове и дизайни, което позволява да се изберат много цветови комбинации.

 • За корпуса

Корпусът се изработва от пдч 18мм в бял цвят

 • Основен обков
 1. Панти плавно затваряне.
 2. Чекмеджета с плавно затваряне и пълно отваряне с телескопични водачи
 3. Дръжки алуминий, бели ,черни, и др.
 4. Може да се добавят различни механизми, за бутилки, за ъглови шкафове и др.
 5. Лед ленти

Кухнята се изработва по поръчка.

Цената се определя спрямо конкретните изисквания и предпочитания на клиента. Това включва мястото, на което кухнята ще бъде монтирана, размерите на кухнята, материалите, използвани за изработката, декорите, механизмите, електроуредите и други фактори.

Затова е трудно да се даде цена без тази информация. За въпроси, изготвяне на проект и оферти, моля пишете на следния имей: arbor_factory@abv.bg или се обадете на следния телефон: 0878459543