koshnica-za-kola-cosatto-port-spot-the-birdie
koshnica-za-kola-cosatto-port-charcoal-mister-fox (1)koshnica-za-kola-cosatto-port-charcoal-mister-fox (2)koshnica-za-kola-cosatto-port-fika-forest (1)koshnica-za-kola-cosatto-port-fika-forest (2)koshnica-za-kola-cosatto-port-hare-wood (1)koshnica-za-kola-cosatto-port-hare-wood (2)koshnica-za-kola-cosatto-port-into-the-wild (1)koshnica-za-kola-cosatto-port-into-the-wild (2)koshnica-za-kola-cosatto-port-spot-the-birdie (1)koshnica-za-kola-cosatto-port-spot-the-birdie (2)

Столче За Кола Кошница Cosatto Port от 0 до 13 кг Различни Цветове

399.00лв.

Изчисти

Информация

Попитайте ни за отстъпка при покупка на столче/количка и легло на arbor_bg@abv.bg!

Cosatto е доказана седалка за автомобили от категорията от 0 до 13 кг. Система за лесна и правилна инсталация.

Столчето ПОРТ се инсталира плавно върху детски колички Cosatto Wow, Giggle 2, Giggle 3 и Giggle Quad, а също така пасва на ISOFIX база за стабилно закрепване в колата ви.

Описание

Закрепете бебето си в Порт, удобната от раждането кошница за кола 0+. Монтира се на системи за пътуване Wow, Giggle 2, Giggle 3 и Giggle Quad.

Преместете плавно детето си с столче за кола Port 0+. Подходящ от раждането до 13 килограма, това е сигурната, плътна шушулка за разходка или возене в кола.

Каквато и да е формата на вашето нарастващо бебе, Порт има прилепнало облекло, благодарение на регулируема възглавница за глава и подложки за гърдите.

Този бодигард от раждането приляга на предни или задни седалки за кола и е обърнат назад. Бързо освобождаващата се катарама осигурява бърз достъп веднага след като пристигнете. Порт е съвместим със стандартните 3-точкови предпазни колани в автомобила.

С лесните за почистване отделения и страничен отдушник Порт остава супер свеж. Закрепете вашата точка в най-добрия кош наоколо.

Столчето ПОРТ се инсталира плавно върху детски колички Cosatto Wow, Giggle 2, Giggle 3 и Giggle Quad, а също така пасва на ISOFIX база за стабилно закрепване в колата ви. Това е най-доброто удобство – щрак и тръгвате. Удобните бутони за бързо освобождаване ви позволяват да премествате бебешкия пакет от колата до магазина без събуждане. (ISOFIX базата се продава отделно).