koshnica-za-kola-tutis-kite-003-alloy
koshnica-za-kola-tutis-kite-001-dark-saphire (1)koshnica-za-kola-tutis-kite-002-ebony (1)koshnica-za-kola-tutis-kite-003-alloy (1)koshnica-za-kola-tutis-kite-004-bracken (1)koshnica-za-kola-tutis-kite-005-cheteau-grey (1)

Столче За Кола Кошница Zippy Tutis Kite 0 до 13 кг Различни Цветове

229.00лв.

Изчисти

Информация

Попитайте ни за отстъпка при покупка на столче/количка и легло на arbor_bg@abv.bg!

Kite + е доказана седалка за автомобили от категорията от 0 до 13 кг.Easy mount система за лесна и правилна инсталация.Комбинация от EPP и Arsel® енергийно-абсорбиращи материали с мемори пяна.

Описание

Kite + е доказана седалка за автомобили от категорията от 0 до 13 кг. От гледна точка на безопасността, седалката разполага със система за странична защита. Намалява гравитационните сили и залага на оптимално положение на тялото на детето в случай на инцидент. От гледна точка на комфорта модела е с луксозна тапицерия. Мемори пяна, покрита с мека и деликатна тъкан. Два типа инсталация – IsoFix и прикрепяне с колан. Базата за монтаж на IsoFix се продава отделно на цена 299 лв ! Easy mount система за лесна и правилна инсталация. Комбинацията от EPP и Arsel® енергийно-абсорбиращи материали с мемори пяна, за намаляване на гравитационните сили и осигуряване на оптималното позициониране на децата