stolche-za-kola-avionaut-glider-expedition-ex02-9-25-kg-kafyavo
stolche-za-kola-avionaut-glider-expedition-ex04-9-25-kg-lilavosinostolche-za-kola-avionaut-glider-expedition-ex02-9-25-kg-kafyavostolche-za-kola-avionaut-glider-expedition-ex02-9-25-kg-kafyavo (1)stolche-za-kola-avionaut-glider-expedition-ex02-9-25-kg-kafyavo (2)stolche-za-kola-avionaut-glider-expedition-ex02-9-25-kg-kafyavo (3)

Столче за кола Avionaut Glider Expedition 9-25 кг – Лилаво, Кафяво – Различни Цветове

299.00лв.

Изчисти

Информация

Попитайте ни за отстъпка при покупка на столче/количка и легло на arbor_bg@abv.bg!

Avionaut Glider е столче за кола предназначено за деца, с допустимо тегло от 9 до 25 килограма. Столчето за кола Avionaut Glider е произведено и сертифицирано в Европа под стандарта ECE R44/04.

Описание

Детските столчета Avionaut са разработени в сътрудничество с дизайнери и конструктори с опит в авиационната индустрия. Целта е да се създаде абсолютно безопасна и удобна детска седалка за кола. Продуктите Avionaut са ергономични и растат заедно с Вашето дете, за да се адаптират най-добре към неговите нужди. Столчетата са изработени на базата на “твърда черупка, мек интериор”.

Всяка седалка се състои от черупка от супер устойчив материал, конструирана така, че да се създаде оптимална защита при инцидент. Интериорът на детските седалки Avionaut е изработен от експандиран полипропилен EPP, за да поеме всички удари, на които може да бъде изложено детето. Всички продукти Avionaut са произведени в Европeйския съюзпод непрекъснат контрол на тяхното изпълнение и използваните материали.

Основните качества на столчетата Avionaut са:

– регулиране на наклона на столчето

– облегалката за главата е от полиуретанова пяна и осигурява пълен комфорт за главата и врата на детето

– допълнителна странична защита

– обтегачи за предпазния колан на автомобила, за допълнителна стабилност

– лесна инсталация в автомобила

– тапицерията лесно се сваля и почиства

Видео инструкция за монтажа на столчето в автомобил: