stolche-za-kola-avionaut-glider-royal-l01-9-25-kg-sivo
stolche-za-kola-avionaut-glider-royal-l02-9-25-kg-bezhovo-sivostolche-za-kola-avionaut-glider-royal-l03-9-25-kg-kafyavo-sinostolche-za-kola-avionaut-glider-royal-l01-9-25-kg-sivo (1)stolche-za-kola-avionaut-glider-royal-l01-9-25-kg-sivo (2)stolche-za-kola-avionaut-glider-royal-l01-9-25-kg-sivo (3)

Столче за кола Avionaut Glider Royal 9-25 кг – Черно, Бежаво, Кафяво – Различни Цветове

329.00лв.

Изчисти

Информация

Попитайте ни за отстъпка при покупка на столче/количка и легло на arbor_bg@abv.bg!

Avionaut Glider е столче за кола предназначено за деца, с допустимо тегло от 9 до 25 килограма. Столчето за кола Avionaut Glider е произведено и сертифицирано в Европа под стандарта ECE R44/04.

Описание

Avionaut Glider  е столче за кола предназначено за деца, с допустимо тегло от 9 до 25 килограма. Столчето за кола Avionaut Glider е произведено и сертифицирано в Европа под стандарта ECE R44/04.

Avionaut Glider  е столче за кола предназначено за деца, с допустимо тегло от 9 до 25 килограма. Столчето за кола Avionaut Glider е произведено и сертифицирано в Европа под стандарта ECE R44/04.

Детските столчета Avionaut се разработват под ръководството и тясното сътрудничество на специалисти с богат опит в авиационната индустрия. Основната цел на производителя е да се направи едно наистина сигурно и безопасно столче за кола.

Avionaut Glider освен безопасно е и много удобно, ергономично и в крачка с нуждите на вашето дете. Материалите от които е изработено столчето за кола е от вида „твърда черупка – мек интериор”. Всяко едно столче е направено от много твърд и устойчив материал, осигуряващ максимална защите при евентуален инцидент. Вътрешната облицовка на детското столче за кола Avionaut е изработено от полипропилен EPP, които има способността да поеме всички удари, на които може да бъде изложено вашето дете.

Столчето за кола Avionaut Glider, както и всички други продукти с марка „Avionaut” са произведени в Европeйския съюз, а тяхната изработка е подложена на непрекъснат контрол на качеството.

Основните предимства на столчетата Avionaut са следните:

– Изработената от полиуретанова пяна облегалка осигурява комфорт и удобство при използване, не натоварва врата на детето и се регулира с лекота

– Удобната и мека тапицерия на Softy е изработена от отблъскващ течностите плат, отличаващ се с дълготрайност, издържливост и лесно почистване.

– Облегалката за глава е покрита с Alcantara®, много мек и дишаш плат, който осигурява допълнителен комфорт и намалява изпотяването.

– Допълнителна странична защита

– За допълнителна стабилност на столчето са разположени обтегачи за предпазния колан на автомобила

– Лесен монтаж в автомобила

– Лесно почистване на материалите

Важно: преди употреба можете да прегледате видео демонстрацията относно монтажа на столчето в автомобил.