stolche-za-kola-cosatto-all-in-all-rotate-0123fairy-garden
stolche-za-kola-cosatto-all-in-all-rotate-0123fairy-garden (1)stolche-za-kola-cosatto-all-in-all-rotate-0123fairy-garden (2)stolche-za-kola-cosatto-all-in-all-rotate-0123fairy-garden (3)stolche-za-kola-cosatto-all-in-all-rotate-0123fairy-garden (4)stolche-za-kola-cosatto-all-in-all-rotate-0123fairy-garden (5)stolche-za-kola-cosatto-all-in-all-rotate-0123fairy-garden (6)stolche-za-kola-cosatto-all-in-all-rotate-0123fairy-garden (7)stolche-za-kola-cosatto-all-in-all-rotate-0123fairy-garden (8)stolche-za-kola-cosatto-all-in-all-rotate-0123-fika-forest (1)stolche-za-kola-cosatto-all-in-all-rotate-0123-fika-forest (2)stolche-za-kola-cosatto-all-in-all-rotate-0123-fika-forest (3)stolche-za-kola-cosatto-all-in-all-rotate-0123-fika-forest (4)stolche-za-kola-cosatto-all-in-all-rotate-0123-fika-forest (5)stolche-za-kola-cosatto-all-in-all-rotate-0123-fika-forest (6)stolche-za-kola-cosatto-all-in-all-rotate-0123-fika-forest (7)stolche-za-kola-cosatto-all-in-all-rotate-0123-sea-monsters (1)stolche-za-kola-cosatto-all-in-all-rotate-0123-sea-monsters (2)stolche-za-kola-cosatto-all-in-all-rotate-0123-sea-monsters (3)stolche-za-kola-cosatto-all-in-all-rotate-0123-sea-monsters (4)stolche-za-kola-cosatto-all-in-all-rotate-0123-sea-monsters (5)stolche-za-kola-cosatto-all-in-all-rotate-0123-sea-monsters (6)stolche-za-kola-cosatto-all-in-all-rotate-0123-sea-monsters (7)

Столче за кола Cosatto All in All Rotate oт 0 до 12г, 0+/1/2/3 Многоцветно – Различни Цветове

699.00лв.

Изчисти

Информация

Попитайте ни за отстъпка при покупка на столче/количка и легло на arbor_bg@abv.bg!

Основни характеристики:

  • Въртяща седалка за лесен достъп от вратата на автомобила
  • Еволюира с вашето дете. От група 0 до група 3 (0 – 12г.).
  • Съвместимост R44.04
  • Универсален ISOFIX за групи 0+/1
  • Возене с лице напред 9-36 кг.

Чудите се кое столче за кола прави всичко това? All in All Rotate от Cosatto е тук. С опции за монтаж на ISOFIX и подходящ на всички етапи до 36 кг (приблизително 12 години), столчето All in All Rotate се предлага с всички страхотни характеристики на All in All +, включително защита от страничен удар, както и отлична функция за завъртане за лесен достъп до детето.

Описание

Cosatto All in All Rotate вече е тук !

Ето и 5 неща, с които Cosatto All in All Rotate ще ви спечели:

1. Удължено време за ползване с лице назад. All in All Rotate е ISOFIX от 0+ и може да го ползвате по-дълго време, возейки детето с лице назад (ERF). Научно доказано, че е по-безопасно да пътувате с лице назад за по-дълго време, нашият All in All Rotate ERF режим е подходящ до 18 кг (приблизително 4 години) за отлична безопасност.

2. Лесно завъртане за достъп. All in All Rotate може да се завърти настрани за лесен достъп от вратата на автомобила с простото натискане на бутон. Няма повече разтягане и навеждане, когато нагласяте бебето или когато оправяте коланите. All in All Rotate се заключва лесно в положението, от което се нуждаете.

3. Мултифункционално столче. All in All Rotate е подходящ за голямо разнообразие от автомобили независимо дали имат точки за закрепване ISOFIX или не. Отзад обърнат до 18 кг (приблизително 4 години) и обърнат напред до 36 кг (около 12 години). Подходящ за всички групи, обезопасен с колани във всички режими (0 + / 1/2/3), режим ISOFIX за група 0/1 и ISOFIT за група 2/3.

4. Допълнителна сигурност. С изключителна 5-точкова система Anti-Escape и регулируема система за защита от странични удари, както и още повече подплънки, All in All предлага допълнителна безопасност в автомобила.

5. Удобно и лесно. Лесно регулируеми колани и индикатор за заключване са само две нови функции, които добавихме, за да подобрим комфорта и лекотата на вашето изживяване All in All Rotate. Седалката може да се завърти отстрани за лесен достъп от вратата на автомобила. Няма повече разтягане и навеждане, когато повдигате бебето или нагласяте коланите. След това All-All Rotate се блокира в позиция напред или назад, когато сте в движение. Плюс това се регулира лесно с една ръка, още повече опции за накланяне и по-компактен дизайн за по-лесно транспортиране, All in All Rotate покрива всички изисквания.

Предупреждение за безопасност

Никога не поставяйте дете в пътническа седалка, снабдена с активна предна въздушна възглавница. Въздушните възглавници са предназначени за защита на възрастни, но могат да имат обратен ефект върху децата.

Винаги бъдете сигурни, че столчето и основата за кола са монтирани правилно и са съвместими с вашето дете и автомобил. Винаги се обръщайте към ръководството за употреба.

Опитайте се да съобразите пътуванията за новородени до 4 седмици не повече от 30 минути, а за по-големи бебета – не повече от 2 часа. Добре е бебето ви да лежи равномерно през по-голямата част от деня, така че ако се налага да правите по-дълго пътуване, уверете се, че правите редовни почивки, за да позволите на малкото си да се изпъне за известно време далеч от столчето за кола.