stolche-za-kola-cosatto-skippa-magic-unicorns
stolche-za-kola-cosatto-skippa-magic-unicornsstolche-za-kola-cosatto-skippa-magic-unicorns (1)stolche-za-kola-cosatto-skippa-magic-unicorns (3)stolche-za-kola-cosatto-skippa-magic-unicorns (2)stolche-za-kola-cosatto-skippa-dragon-kingdomstolche-za-kola-cosatto-skippa-dragon-kingdom (1)stolche-za-kola-cosatto-skippa-dragon-kingdom (2)stolche-za-kola-cosatto-skippa-dragon-kingdom (3)stolche-za-kola-cosatto-skippa-dragon-kingdom (4)stolche-za-kola-cosatto-skippa-dragon-kingdom (5)

Столче за кола Cosatto SKIPPA Група 2/3 от 15 – 36 кг – Различни Цветове

399.00лв.

Изчисти

Информация

Попитайте ни за отстъпка при покупка на столче/количка и легло на arbor_bg@abv.bg!

Столчето за кола Cosatto SKIPPA е предназначена е за деца 15 – 36 кг. Този първокласен приятел с луксозни функции прегръща растящото Ви дете с дълбока защита от странични удари.

Описание

С ISOFIX за допълнителна стабилност и простота, Skippa Fix ще бъде приспособление в живота им. Пропуснете го до него … 5 причини да купите Skippa Fix

Движи се нагоре -> Детето порасна в група 1 ? Skippa Fix е подходяща от 15 до 36 кг. (приблизително 4-12год). Това е естественият следващ етап, без да се налага да купувате 1,2,3.  Skippa Fix се напасва напред със стандартен 3-точков предпазен колан на автомобила.

За още по-спокойно пътуване, може да закрепите посредством вградената ISOFIX система – това е простота и сигурност със задоволителен клик и остава поставена, когато не се използва.

С луксозно подплатено сигурно предпазване от странични удари и регулируема опора за гърба. Уютно возене – Skippa Fix дава на Вашето дете първокласен комфорт в автомобила с подплатена седалка и държач за напитки. Няма повече разливане при различни скорости.

36 месеца гаранция