stolche-za-kola-kinderkraft-gravity-9-36-kg-cherveno
stolche-za-kola-kinderkraft-gravity-9-36-kg-cherveno (1)stolche-za-kola-kinderkraft-gravity-9-36-kg-cherveno (2)stolche-za-kola-kinderkraft-gravity-9-36-kg-cherveno (3)stolche-za-kola-kinderkraft-gravity-9-36-kg-cherveno (4)stolche-za-kola-kinderkraft-gravity-9-36-kg-cherveno (5)stolche-za-kola-kinderkraft-gravity-9-36-kg-cherveno (6)

Столче за кола KinderKraft Gravity 9-36 кг Червено

239.00лв.

Информация

Попитайте ни за отстъпка при покупка на столче/количка и легло на arbor_bg@abv.bg!

Новото столче за кола на KinderKraft, модел Gravity e създаденo с цел да се осигури максимална безопасност и комфорт на детето по време на пътуване.

Описание

Не оставяйте дори и най-краткото пътуване на случайността! Винаги отделяйте време да обезопасите детето си в подходящото столче за кола. Новото столче за кола KinderKraft Gravity e създаденo, за да се осигури максимална безопасност и комфорт на детето по време на пътуване. Столче за кола GRAVITY има функция за регулиране на наклона на седалката

Предназначено е за деца с тегло от 9 кг до 36 кг (ECE група I / II / III) и обхваща възрастовия диапазон от 9 месеца до 11 години.Удобството и безопасността са гарантирани по време на целия период на използване на седалката:5-точкови предпазни колани с централната катарама.

Облегалката за глава с широки странични протектори, подложка и презрамки с покритие срещу пързаляне, подходящи за най-малките деца. Основата на седалката позволява 3-степенно регулиране на наклона на седалката. Регулируема височина на колана, според височината на подглавника.

Сваляща се и миеща се тапицерия

Монтаж в колата с 3-точковия колан на седалката

24 месеца гаранция