stolche-za-kola-kinderkraft-myway-0-36-kg-sivo
stolche-za-kola-kinderkraft-myway-0-36-kg-cherno (1)stolche-za-kola-kinderkraft-myway-0-36-kg-cherno (2)stolche-za-kola-kinderkraft-myway-0-36-kg-cherno (3)stolche-za-kola-kinderkraft-myway-0-36-kg-cherno (4)stolche-za-kola-kinderkraft-myway-0-36-kg-cherno (5)stolche-za-kola-kinderkraft-myway-0-36-kg-cherno (6)stolche-za-kola-kinderkraft-myway-0-36-kg-cherno (7)stolche-za-kola-kinderkraft-myway-0-36-kg-cherno (8)stolche-za-kola-kinderkraft-myway-0-36-kg-cherno (9)stolche-za-kola-kinderkraft-myway-0-36-kg-cherveno (1)stolche-za-kola-kinderkraft-myway-0-36-kg-cherveno (2)stolche-za-kola-kinderkraft-myway-0-36-kg-cherveno (3)stolche-za-kola-kinderkraft-myway-0-36-kg-cherveno (4)stolche-za-kola-kinderkraft-myway-0-36-kg-sivo (1)stolche-za-kola-kinderkraft-myway-0-36-kg-sivo (2)

Столче за кола KinderKraft MYWAY 0 – 36 kg ( oт 0 до 12 години) – Черно, Сиво, Червено – Различни Цветове

549.00лв.

Изчисти

Информация

Попитайте ни за отстъпка при покупка на столче/количка и легло на arbor_bg@abv.bg!

Спецификации

  • Марка: Kinderkraft
  • Модел: MYWAY
  • Размери: широчина – 32 cm, височина – 55-70 cm, дълбочина– 60 cm
  • Група тегло: ECE: O+/I/II/III 0-36 kg, RWF 0-18 kg
  • Тегло на седалката: 12,5 kg
  • Гаранция24 месеца

Описание

В две посоки

MYWAY ви позволява да транспортирате детето си в най-безопасното положение, т.е. обърнато назад, до 18 кг. По желание, насочена напред, като се започне от 9 кг.

5-точков предпазен колан

MYWAY е оборудван с 5-точкови вътрешни предпазни колани, благодарение на които детето може да пътува безопасно.

Допълнителна защита за главата и гръбнака

Много високите странични щитове допълнително предпазват детската глава и гръбнака

Безопасна база

Седалката е монтирана на стабилна основа, което повишава безопасността на детето, като поема първата ударна сила. Седалката е интегрирана с основата.

3 индикатора за правилно инсталиране

Системата от индикатори гарантира правилното инсталиране на ISOFIX закрепване на котвата, разтягане на колан ТОП ТЕТЕР и осигуряване на детето с вътрешни колани.

Водачи за коланите

Благодарение на водачите на коланите е лесно правилно да се закрепи детето, като се гарантира удобно и безопасно пътуване.

Мек и безопасен

Меки предпазни колани и стъпални протектори, винаги на място със системата против хлъзгане, осигуряват комфорт и безопасност на вашето дете!

4 позиции на възглавницата на седалката

Количката може да бъде настроена в 4 позиции: 1 обърната назад (RWF) и 3 обърната напред (FWF). Поставете ги с една ръка: оставете детето си да пътува безопасно в седнало или наклонено положение.

Обезопасителни вложки

MYWAY е оборудван с 3 допълнителни вложки за най-малките пътници, благодарение на които можете да регулирате седалката според размера на детето.

Регулируема облегалка

Подглавницата може да се регулира с една ръка, за да отговаря на височината и нуждите на вашето дете. Можете да избирате от 10 позиции (48-67см).

Лекота за сядане на детето

Отстрани на капаците има куки за магнитни колани, които улесняват сядането на детето и изваждането му от предпазната седалка.

Мека възглавница на седалката

Удобната, просторна възглавница за седалки, изработена от одобрени от Intertek материали, гарантира, че бебето винаги ще има меко и удобно място за сядане.

Isofix фитинг за лесно свързване

ISOFIX водачите, включени в предпазната седалка, улесняват правилното й осигуряване в автомобила.