stolche-za-kola-kinderkraft-unity-sivo
stolche-za-kola-kinderkraft-unity-sivo (1)stolche-za-kola-kinderkraft-unity-sivo (2)stolche-za-kola-kinderkraft-unity-sivo (3)stolche-za-kola-kinderkraft-unity-sivo (4)stolche-za-kola-kinderkraft-unity-sivo (5)stolche-za-kola-kinderkraft-unity-sivo (6)stolche-za-kola-kinderkraft-unity-sivo (7)stolche-za-kola-kinderkraft-unity-sivo (8)stolche-za-kola-kinderkraft-unity-sivo (9)

Столче за кола KinderKraft Unity 15-36 кг Isofix – Сиво

279.00лв.

Информация

Попитайте ни за отстъпка при покупка на столче/количка и легло на arbor_bg@abv.bg!

Столчето за кола KinderKraft Unity е предназначено за деца 15-36 кг.

Спецификации:

  • Марка: Kinderkraft
  • Модел: UNITY
  • Материали: Пластмаса
    тапицерия: 100% полиестер
  • Системи за монтаж: ISOFIX + TOP TETHER
  • Група тегло: ECE: II/III – за деца с тегло 15-36 kg
  • тегло на седалката: 6,5 kg
  • Аксесоари: направляващи релси за лесно закрепване на седалката
  • Гаранция: 24м

Описание

Основа за седалката с регулируема възглавница

Изпитано с краштест

Всички предпазни седалки на Kinderkraft преминават строги тестове за удар, които симулират реални сблъсъци в световноизвестните холандски лаборатории TASS INTERNATIONAL. Веднъж попаднали на търговския пазар, предпазните седалки на Kinderkraft трябва да преминат няколко етапа на допълнителни проверки.

ECE R44.04

Всички продукти на Kinderkraft са проектирани и разработени в съответствие с европейските технически стандарти, а високото качество на производство е доказано със стандарта за безопасност на ECE R44.04.

Intertek

Материалите за тапицерията на предпазната седалка са направени без химическа обработка и са тествани за безопасност на бандажа от INTERTEK, утвърден орган за сертифициране по безопасност. Бъдете сигурни: комфортът и безопасността на вашето бебе са гарантирани.

Повече от 1 милион

Kinderkraft осигурява най-високите нива на безопасност и комфорт с изключително внимание на децата, пътуващи по пътя и е доволен от доверието, което е спечелил от вас. Над милион от нашите продукти вече осигуряват на децата в цяла Европа удобно и безопасно пътуване, а броят им продължава да расте.

packshot_7.jpg

Системи

cecha_1.jpg

Водачи на коланите за правилно закрепване

Коланът за обезопасяваща система за безопасност на автомобила се ръководи около седалката, така че бебето да е правилно обезопасено – всеки път. Ключалката в горния водач на предпазния колан предотвратява неволно освобождаване на седалката от колана.

cecha_2.jpg

Ергономични подлакътници

Ергономичните подлакътници подобряват комфорта при пътуване на бебето и повишават неговата безопасност: те дават указание за това как да се ръководи колана на обиколката.

cecha_3.jpg

Расте с вашето дете

С едно докосване на ръката можете да регулирате височината на облегалката и ширината на накладките на торса. Ето защо защитната седалка може да “нарасне” с 16 см височина и 7 см ширина. Подглавницата се регулира на 10 стъпки.

cecha_4.jpg

Индикатори за правилно закрепване

Защитната седалка разполага с индикатори, които показват, когато ISOFIX фитинга е правилно закрепен. Когато ключалките за връзване и закрепване са правилно задействани, техните индикатори стават зелени.

cecha_5.jpg

ISOFIX за лесно закрепване

ISOFIX водачите, включени в предпазната седалка, улесняват правилното й осигуряване в автомобила.

cecha_6.jpg

Регулиране с една ръка

Възглавницата на седалката разполага с 3-степенна настройка. Възглавницата на седалката може да се постави отново с една ръка.

cecha_7.jpg

Мека подложка за удобство и безопасност

Специалният нетъкан тапицерен материал на облегалката за глава го прави мек, удобен и изключително ефективен за защита на главата и шията на бебето по време на удар.

cecha_8.jpg

Комфорт при седене

Възглавницата на седалката е подплатена с мека Flexi Fit пяна, която се оформя перфектно към тялото на бебето за изключителен комфорт при дълги пътувания.

cecha_9.jpg

Безопасни материали за деца

Всички материали, използвани в детската предпазна седалка, са тествани от INTERTEK, утвърден орган за сертифициране по безопасност. Бъдете спокойни: седалката е безопасна дори за най-младите пътници.

cecha_10.jpg

Лесно почистване и грижа

Капаците могат лесно да се свалят и мият. Това помага за запазване на безопасната седалка да изглежда хубава и свежа за години напред.

cecha_11.jpg

Държач за чаша

Седалката разполага с два приспособления за инсталиране на държач за чаши отляво или отдясно на детето.