arbor_fiora_011
PREMIUM_DEKORISTANDARTNI_DEKORIarbor_fiora_011arbor_fiora_012arbor_fiora_013arbor_fiora_014

Кухня Фиора

Информация

2

 

Описание

“Фиора” е съвременен и удобен модел кухня, който ще впечатли всяка домакиня. Тя е оборудвана с вградени уреди, които улесняват приготвянето на храна и поддържането на кухнята в безупречен ред. Стилът на кухнята е модерен, без дръжки, което я прави изключително елегантна и лесна за почистване. Кухня “Фиора” разполага също така със съвременни и удобни механизми, които осигуряват плавно и лесно отваряне и затваряне на врати и чекмеджета. Ако търсите съвременна, удобна и елегантна кухня, “Фиора” е идеалният избор за вас.

Кухня “Фиора” се предлага в две ценови категории – Премиум и Стандарт, за да отговори на нуждите и предпочитанията на различните домакини. Въпреки че и двете категории предлагат същия модерен дизайн и удобства, като вградени уреди и удобни механизми, Премиум версията може да предложи по-висококачествени материали и по-изискани детайли, които ще осигурят още по-елегантен и луксозен вид на кухнята. Стандартната версия също е качествена и удобна кухня, която може да бъде избрана от клиентите, които търсят една съвременна и функционална кухня на по-достъпна цена.

Премиум Материали и Обков

 • За вратичките и видимите панели

Ламинираното пдч на ЕГГЕР “Дъб Халифакс” е перфектния начин да добавите автентичен и естествен вид в дома си. Плоскоста предлага няколко нюанса, които могат да бъдат комбинирани с различни материали и цветове. Изразените пукнатини и чворове в текстурата на панела придават природен вид и могат да допълнят модерния интериор. Синхронната текстура на Дъб Халифакс го прави още по-реалистичен.
МДФ Supramat материалът на марката AGT, използван за изработка на кухненските вратички, предлага висока устойчивост на надраскване. Притежава и  Anti-fingerprint покритие, което има за цел да предпази повърхността от отпечатъци от пръсти. Има копринено усещане при допир. Плоскостта е с еднакво двустранно покритие.

 • За корпуса

Корпусът се изработва от пдч 18мм, в следните декори: бяло или кашмир

 • Основен обков
 1. Панти Blum  Clip top с плавно затваряне.
 2. Чекмеджета с дървени страници Blum Tandem пълно отваряне и плавно затваряне
 3. Чекмеджета с метални страници Blum Legrabox пълно отваряне и плавно затваряне
 4. Сгъваем повдигащ механизъм за горен ред Blum Aventos HF
 5. Система Gola за врати без дръжки в три цвята – бял, черен, алуминий
 6. Може да се добавят различни механизми, за бутилки, за ъглови шкафове и др.

Стандарт Материали и Обков

 • За вратичките и видимите панели

Използваме ламинирано пдч от фирмите Кроношпан, Роси, Орма, Илдъз. Ламинатът може да имитира дървесни текстури и монохромни цветове, с гланцово или матово покритие. Декорите на панелите са много разнообразни, като се предлагат в различни цветове и дизайни, което позволява да се изберат много цветови комбинации.

 • За корпуса

Корпусът се изработва от пдч 18мм в бял цвят

 • Основен обков
 1. Панти плавно затваряне.
 2. Чекмеджета с плавно затваряне и пълно отваряне с телескопични водачи
 3. Повдигащи вратички с амортисьори
 4. Система Gola за врати без дръжки в три цвята – бял, черен, алуминий
 5. Може да се добавят различни механизми, за бутилки, за ъглови шкафове и др.

Кухнята се изработва по поръчка.

Цената се определя спрямо конкретните изисквания и предпочитания на клиента. Това включва мястото, на което кухнята ще бъде монтирана, размерите на кухнята, материалите, използвани за изработката, декорите, механизмите, електроуредите и други фактори.

Затова е трудно да се даде цена без тази информация. За въпроси, изготвяне на проект и оферти, моля пишете на следния имей: arbor_factory@abv.bg или се обадете на следния телефон: 0878459543