arbor_mella05
arbor_mella04arbor_mella02arbor_mella14arbor_mella13arbor_mella12arbor_mella11STANDARTNI_DEKORIPREMIUM_DEKORI2S10.1289727039_5250002281722153_1086637248190567468_n

Кухня Мелла

Информация

 

 

Описание

“Мелла” е кухня, която се превърна в модерен класически избор за много хора. Тя е оборудвана с вградени уреди, които правят приготвянето на храната лесно и поддържането на кухнята безупречно чиста. Стилът на кухнята е съвременен и елегантен, без дръжки, което я прави много привлекателна и лесна за почистване. Кухнята “Мелла” има и съвременни и удобни механизми, които осигуряват плавно отваряне и затваряне на врати и чекмеджета. Ако търсите модерна, удобна и елегантна кухня, “Мелла” може да бъде идеалният избор за вас.

Кухня “Мелла” е налична в две различни ценови категории, като Премиум и Стандарт версиите са създадени, за да отговорят на различните предпочитания и нужди на клиентите. Въпреки че двете версии предлагат един и същ модерен дизайн и удобства, като вградени уреди и плавно затваряне на врати и чекмеджета, Премиум версията предлага по-висококачествени материали и по-елегантни детайли, които придават на кухнята още по-луксозен вид. Стандартната версия също е изработена с висококачествени материали и предлага функционалност и естетика на съвременната кухня, като по-достъпната цена прави тази версия по-атрактивна за клиентите, които търсят високо качество на разумна цена. Клиентите могат да изберат която и да е версия на кухня “Мелла”, а могат и да ги комбинират, в зависимост от техните нужди и предпочитания.

Премиум Материали и Обков

 • За вратичките и видимите панели

Ламинираното ПДЧ на KAINDL “Дъб Ендгрейн” е идеален избор, който може да внесе усещане за природност и автентичност в домашния интериор. “Дъб Ендгрейн” се предлага в различни оттенъци, които може да бъдат комбинирани с разнообразни материали и цветове, за да създадат уникални интериорни решения. Текстурата му има изразен естествен вид, който може да се използва за допълване на съвременни интериори и придаване на по-реалистичен вид.
МДФ Supramat материалът на марката AGT, използван за изработка на кухненските вратички, предлага висока устойчивост на надраскване. Притежава и  Anti-fingerprint покритие, което има за цел да предпази повърхността от отпечатъци от пръсти. Има копринено усещане при допир. Плоскостта е с еднакво двустранно покритие.

 • За корпуса

Корпусът се изработва от пдч 18мм, в следните декори: бяло или кашмир

 • Основен обков
 1. Панти Blum  Clip top с плавно затваряне.
 2. Чекмеджета с дървени страници Blum Tandem пълно отваряне и плавно затваряне
 3. Чекмеджета с метални страници Blum Legrabox пълно отваряне и плавно затваряне
 4. Повдигащ механизъм за горен ред Blum Aventos HK
 5. Система Gola за врати без дръжки в три цвята – бял, черен, алуминий или дървесен
 6. Може да се добавят различни механизми, за бутилки, за ъглови шкафове и др.

Стандарт Материали и Обков

 • За вратичките и видимите панели

Използваме ламинирано пдч от фирмите Кроношпан, Роси, Орма, Илдъз. Ламинатът може да имитира дървесни текстури и монохромни цветове, с гланцово или матово покритие. Декорите на панелите са много разнообразни, като се предлагат в различни цветове и дизайни, което позволява да се изберат много цветови комбинации.

 • За корпуса

Корпусът се изработва от пдч 18мм в бял цвят

 • Основен обков
 1. Панти плавно затваряне.
 2. Чекмеджета с плавно затваряне и пълно отваряне с телескопични водачи
 3. Повдигащи вратички с амортисьори
 4. Система Gola за врати без дръжки в три цвята – бял, черен, алуминий или дървесен
 5. Може да се добавят различни механизми, за бутилки, за ъглови шкафове и др.

Кухнята се изработва по поръчка.

Цената се определя спрямо конкретните изисквания и предпочитания на клиента. Това включва мястото, на което кухнята ще бъде монтирана, размерите на кухнята, материалите, използвани за изработката, декорите, механизмите, електроуредите и други фактори.

Затова е трудно да се даде цена без тази информация. За въпроси, изготвяне на проект и оферти, моля пишете на следния имей: arbor_factory@abv.bg или се обадете на следния телефон: 0878459543